DSC_6763

Een kind moet veel leren op weg naar volwassenheid.  Tijdens het groter groeien kan er van alles gebeuren waardoor een kind zijn capaciteiten even niet (volledig) kan inzetten. Soms is hierbij een steuntje in de rug nodig. LEVEL-coaching kan dat bieden.

LEVEL-coaching helpt kinderen om …
  • beter voor zichzelf op te komen
  • meer zelfvertrouwen te krijgen
  • makkelijker om te gaan met emoties 
  • duidelijker grenzen aan te geven
  • te ontdekken waar hun kwaliteiten liggen
Daarnaast biedt onze aanpak ook ruimte om te werken aan persoonlijke doelen.

De aanpak
Het traject is kort en intensief. Het bestaat uit 6 trainingen van anderhalf uur. Elke training kent twee onderdelen. Het eerste deel bestaat uit kinder-coaching met behulp van spelmateriaal. De kinderen leren te kijken en te verwoorden hoe zij in bepaalde situaties reageren of zouden willen reageren. Ook zullen situaties worden uitgespeeld. In het tweede deel speelt het paard een centrale rol en krijgen de kinderen individuele en groepsopdrachten. Doordat een paard van nature het gedrag spiegelt, zullen de kinderen - met behulp van de coach - inzicht krijgen in hun eigen handelen en in hun gevoel daarbij.

Levels verdienen ...
Elke training is gebaseerd op de ijkpunten: Durf, Vertrouwen, Doorzetten. De kinderen worden uitgedaagd levels te verdienen die zijn gekoppeld aan deze ijkpunten.
De behaalde levels worden stuk voor stuk aan een sleutelhanger bevestigd, die na de volledige training als talisman kan dienen. Het gevoel dat de kinderen tijdens de sessies hebben opgedaan, kan daarmee in de dagelijkse praktijk worden opgeroepen en verankerd.

Unieke combinatie!
De combinatie van spelmethodiek en coaching met paarden is uniek in de praktijk van kindercoaching. Zo wordt op diverse manieren gewerkt aan het zelfvertrouwen én de weerbaarheid van het kind.

Kosten
LEVEL-coaching werkt op particuliere basis en hanteert een vast tarief voor een geheel traject.
De unieke trainingen in een groep kosten €220,- per persoon, incl. btw. Hiervoor wordt het gehele traject aangeboden van 6 bijeenkomsten van anderhalf uur.
De trainingen worden aangeboden in klein groepsverband, van twee tot zes kinderen.
Om je aan te melden voor de training, is ervaring met paarden niet nodig. Er wordt gewerkt vanaf de grond, dus geen paardgereden. Bij de kinderen wordt gewerkt met pony's.

Vragen
Voor vragen over groeps- en individuele trainingen kunt u vrijblijvend contact opnemen via info@level-coaching.nl of telefonisch met Louise van Steenbrugge 06-28164947 of Leonie van der Lecq 06- 624283068